Základem úspěchu dobré restaurace je kvalitní jídlo

Rozhodl jste se, že ve Vaší městské čtvrti otevřete restauraci. Ale ne ledajakou, takových už tady je dost, nýbrž luxusní, protože právě ta tady zoufale schází. Jako kuchař a milovník dobrého jídla v jedné osobě o tom víte své. A taky dobře víte, co všechno musí taková restaurace splňovat, aby mohla být řeč o dobré restauraci. A pro mnohé může být překvapení, že nejde jen o vynikající jídlo.

Ale i příjemné prostředí a teplota

Ten pravý zážitek totiž hodně závisí i na prostředí. Musí zde být pohodlné posezení s přiměřeným soukromím. Stoly a židle musí být tak akorát měkké a správně vysoké. Obsluha nanejvýš ochotná a znalá. A přes den je ideální co nejvíce přirozeného světla. A samozřejmě také ta pravá příjemná teplota místnosti. Takže bez využití klimatizace Praha se rozhodně neobejde žádný slušný podnik.